IKME 1.2 online

In 2015 hielp ik mee met de ontwikkeling van de IKME: Indicatieve Kaart Militair Erfgoed. Onlangs is hiervan versie 1.2 gelanceerd.

Meer info: http://www.raap.nl/pages/RAAPnieuws_update1.2_IKME.html

ikme

IKME is een landsdekkende archeologische verwachtingskaart voor militair erfgoed van RAAP Archeologisch Adviesbureau, waarop zowel ondergrondse als aan het maaiveld gelegen resten en gebouwd militair erfgoed staan aangegeven. Met deze kaart is het voor gemeenten eenvoudiger om in hun ruimtelijk beleid rekening te houden met archeologische resten uit de Tweede Wereldoorlog. De huidige IKME betreft alleen resten uit de Tweede Wereldoorlog. De opzet van de kaart is echter zodanig dat uitbreiding met andere tijdlagen mogelijk is, indien daar vraag naar is.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: