Crop marks van Duitse loopgraven in de media

Afgelopen donderdag publiceerde ik het nieuws dat er door de droogte Duitse loopgraven van eind 1944 van de IJssel-Stellung zichtbaar zijn geworden. Afgelopen weekend belandde dit nieuws in een stroomversnelling. Inmiddels heb ik photoshoots gedaan en interviews gehouden met De Gelderlander, het Reformatorisch Dagblad en Omroep Gelderland over dit nieuws.

Dronebeelden 

Ook heb ik een projectteam samengesteld om – nu het nog kan – deze bijzondere patronen vast te leggen met een drone. Afgelopen zaterdag hebben wij deze klus uitgevoerd. De drone en beelden zijn van Jan van Dalen, het filmpje is gemaakt door Jobbe Wijnen. Beide dank ik hartelijk voor de steun en inzet. Het resultaat is verbluffend!

Voor het video-interview met Omroep Gelderland, klik hier.

 

 

3 thoughts on “Crop marks van Duitse loopgraven in de media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: